Mexx!!

Hej!!

Tisdag och riktig höst..trodde inte det var sant när klockan ringde i morse, helt kolsvart..gick dock upp en timme tidigare idag då jag å Elisabet skulle på inköp, dax för vår 2:an på Mexx. Såå mycket fint, ni anar inte. Dom blir bara bättre å bättre..i mångas ögon har dom varit lite halv tråkiga och färglösa, speciellt när det hänger brevid Molo och Metoo...men nu kommer det massa färg på deras kläder samtidigt som dom håller kvar vid det "cleana" och stilrena och romantiska!!! I like..



Svart på barn??? Ris eller Ros?? Jag gillar det, sen för att poppa till det kan man ju alltid sätta till några knallfärgade tights..Men jag valde svarta idag ja!! (Metoo, finns även i lila.)



En sång trudelutt vid 7-bläcket e aldrig fel!!

I butiken har det varit fullt upp som vanligt, men det gillar vi:-). Var precis över hos Elisabet med ett usb minne med massa härliga kläder som kommer till våren. Man längtar järnet när man ser alla vårens och sommarens färger och netta klänningar å shorts. Men men ett år kvar..först ska vi gå igenom hösten och vintern.!! Och nog finns det charm med det oxå. 

Som lata och härliga kvällar i soffan framför tv:n med tända ljus,gosig filt och en härlig såpa på burken;-)

Dax att åter igen krypa till kojs, som Elisabet skrev..en dag går monster fort!!

Natt natt alla fina!!

Kram Annika♥

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0