60 års fest och & 6 års kalas...

Haloj alla!!

Söndag idag och trots ledig dag så har det varit en hektisk dag:-)..ingen vilodag här inte..!!! Nä det har städats och röjts och sen ett besök till IKEA..som man inte ska åka till på en söndag!! Att man aldrig lär sig..jösses va folk. Men vi fick handlat en säng till Winnie och lite smått å gott..pga att det tog så lång tid fick vi stressa järnet till min älskade gudbarns 6-års kalas för nära å kära och nästa vecka är det kalas på bushuset som gäller för han och sina polare:-)..



Ha ha Winnie var med på Ikea..( klänning och tajts från Metoo.)hon var så nöjd och tyckte hon satt bekvämt på "soffan"..Ronnie hatar IKEA, så han och Emmie var hemma. Men vi fick med oss mormor och Johan och Emilie.

Anton blev glad över sitt star wars lego som han hade önskat sig..



Här med..ehöö jag e bättre på Barbie och tjejsaker:-)...någon gubbe från star wars helt enkelt:-)



Emmie och Anton ska hugga in i tårtan. (Emmie i en höst klänning från Metoo.)

Igår var vi i Hindås på överaskningsfest för min Pappas syster Ann-Britt som fyllde 60år. Alla syskon till henne var där samt barn och barnbarn så vi var 45 personer. Så det var full rulle hela dagen och kvällen med grillning, tipspromenad, spotta råtta och tal m.m Barnen hade super skoj så dom såg vi knappt röken av på hela kvällen.



Emmie på lekplatsen brevid lokalen där vi va. ( Helt klädd i Diesel. Tröjan är en höst nyhet )



Winnie( i Molo, även där är tröjan en höstnyhet "rosesky" )



Söta Klara i Molo tröja(höstens) och Levis kjol.



och söta Maja även hon i Molo.



Och Klara och Elin. Släkten gillar oxå Molo som ni ser:-)...Inte bara jag.



Winnie och Alfred tog av sig skorna och doppa fötterna i vattnet..



Och Coola Alfred i rutchkanan..



Emmie valde och äta lite chokladkakor..samtidígt som hon rocka loss på stolen..med andra ord släktens pajas..höll låda hela kvällen:-) Ahhhh



Emmie rymde med godispåsen på kvällen och ville dela med sig till Klara. Och istället för att spela golf valde dom att gå banorna.



Winnie o Alfred valde dock det hedliga sättet:-)

Nä, dax att sova..Ronnie står fortfarande i Winnies rum och pustar å stånkar för att få ihop sängen..det var tydligen ett monster projekt då det är med extra säng under och hej å hå..Han hade sett fram emot soffan och avslutningen på solhiem cup. Så Winnie ligger i våra sängar nu så vi får bära över henne snart!! Emmie ligger i Winnies gamla..inte hel nöjd med det men hon somnade tillslut...hon saknar sin spjälsäng:-)

Kram på er och GONATT!!! / Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0