Bollebygdstripp!!

ZZZZZZzzzzzzz...gäsp!! Det kan inte vara roligt att läsa våra "trötta" inlägg:-)..men jag måste säga att det e såå kul att trots våran svacka och hel stressade period att ni ändå följer oss här på bloggen. Betyder mycket♥..





Mysiga fleecar från Metoo..74-98cl. Finns även i blå/grön på kille och i en lila på tjej.





Handmålade stövlar från Maximo...149:-

Kom precis hem från "jobbet" och hela familjen snarkar.. kul kvalitets tid med familjen:-)Not!..tur att det inte e så ofta. Direkt efter jobbet var vi en sväng förbi Bollebygd och lämnade en blomma till Emma och Anna som "ny"öppnat sin butik. Emma har haft dam och herr i en annan lokal i Bollebygd tidigare men nu har Anna som har butik i Ubbhult och Emma slått ihop sina påsar och ska tillsammans driva "fröken Emma och lilla jag. Så ett stort LYCKA TILL..



Är det inte riktiga bebbar så e det dockor som gäller:-).(Lipfish)

Tidigare idag var vi och träffade söta Terese på DIESEL..och handla in för våren -10. Massa fint som vanligt, man bir bara helt köpgalen..men  vi lyckades hålla band på oss..trots värsta socker kicken..ha ha (dom har alltid världens godis skål på bordet.) Trots att Terese erbjöd oss att ställa fram fruktskålen istället så banga vi..så det går sådär med att vara nyttig som ni förstår...tur att det bara är ett inköp kvar:-)

Nä, jösses va klockan tickar dax att  göra som resten av "la familia"..snarka!!!

Gonatt å kram på er! /Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0