Fredag!!

♥Haloj!!!

Fredag och vi har haft full rulle i butiken..märks att våra kunder börjar känna av att hösten e på väg..herregud vilket trök väder det e ute. Har sålt ett å annat regnställ idag som ni förstår:-) plus massa annat skoj. Har t o m fått lite snurr på overallerna och vinter jackorna..Så tänk på att inte vänta allt för länge om ni är kräsna och vet precis vad ni vill ha..eller rättare sagt "barnen"..vet. ha ha. Tycker det är mer å mer dom som bestämmer när man lyssnar på dom små liven i butiken...

Mina små troll inan dagis i morse:-)



Winnie i klänning från Metoo och tights molo.



Emmie i Molo klänningen och tights från Metoo.

Idag börjar dock inte helgen för mig, jobbar imorgon oxå.. (Önskar jag kunde trolla mig till Rhodos där för närvarande Linnèa göttar sig på en solstol just nu:-).. Hoppas det blir att göra imorgon oxå..ska försöka få i ordning på"tonårs" hörnan en gång för alla..Ibland önskar man att dygnet hade fler timmar...!!Men men...dax att sätta igång med fredags käket..som idag blir varma mackor..yummi:-)

Ha en underbar fredags kväll...Kram /Annika♥

Kommentarer
Postat av: Lena

Så mycket roligt i butiken nu! Vi var borta och fick köpt en overall till Edvin. Köpte överdragsbyxorna från Helly Hansen också, världens mest användbara plagg!! Herregud vad vi har använt dom. Så det är ett tips till alla som läser :)

Vattentäta byxor som andas, fantastiska!

Hoppas ni får en härlig helg i regnet! Får se om vi kanske kommer bort en sväng imorgon med, det är mycket man ska ha nu... Pöss!

2009-08-28 @ 19:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0