Vår jackor i massor!!

Hallå!!

Då var vi hemma igen..har varit på inköp för Helly hansen vår -10. Som vanligt fina jackor..jösses vad vi ska sälja jackor till våren. Kommer ha Didriksons,Molo,Ticket to heaven,Villervalla,Metoo och Helly Hansen. Ett super brett sortiment, så att ni kommer ha världens chans att hitta något som just ni söker till era små liv:-).. Allt från klassiska och enfärgade i alla möjliga färger till "sticka ut" jackor.

I butiken idag har det varit å göra mest hela tiden så när Linnèa började vid ett tiden så tog jag mig en lång lunch ute på stan..så lyxigt! Fick sällskap av mamsen, mysigt:-). Gissa vilken färg vi valde till skyltfönstret..orange!!Knall orange, blir nog riktigt bra, hoppas jag:-).det lär synas om inte annat! Så det var bara för Elisabet att hoppa i målar stassen idag igen.Hon kanske byter branch snart:-)



Nytt i kakfatet..Wienerbröd och biskvier.



Body från the beatles..99:-

Barnen har haft en mindre rolig dag idag..inte alls på humör, antar att förkylning är på G. Båda är lite hängiga. Så Tack snälla Robert som passade våra barn en stund så Ronnie kunde åka ner och fixa en plats på simskolan till Winnie nu till hösten. Blev såå glada när det gick att lösa...Så nu blir det både simskola och dans skola till hösten:-)..Antar att det bara är början till alla aktiviteter som kommer plusas på genom åren..hmm.



Innan dagis..(Winnie i Metoo klänning med trekvartsarm, höst nyhet!, Emmie i Lipfish och Molo.)



Visa att det är en liten blomma vid kanten, syns inte när Winnie sitter så.

Ha det bäst!! Sov gott, sängen nästa!!

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0