Hemma igen!!!

Haloj..gokväll alla!!

Hoppas ni har haft det kanon i värmen..själva valde vi att åter igen pricka in dom två varmaste dagarna i sommar och gå inomhus i en mässhall:-). Men vi har haft det jätte bra så jag ska inte klaga..men det stramar inte i ansiktet direkt. Men imorgon hoppas jag få lite sol igen innan det e dax för jobb nästa vecka.


(Molo)

Som vanligt var mässan fullsmäckad med montrar med massa fina kläder. Vi lägger inte så mycket inköp utan går mest och spanar och får massa inspiration. Men Nova star la vi, så fin kollektion..samt lite Ticket to heaven..har haft det tidigare men nu köper vi lite igen då vi har haft efterfrågan på det. La även lite Pippi långstrump till dom små pippi tokiga.

Barnen har haft fullt upp hemma med utflkt till Universeum och badning på programmet, så man var inte saknad direkt:-), När jag kom hem på eftermiddagen drog vi till Hunnebo. När vi kom fram satt alla nere vid sjöboden och hade gjort en stor Paella...så mysigt!! Härliga sommarkvällar är vi inte bortskämda med direkt efter denna sommaren...



Fick nya små söta stolar av morfar. (Winnie i klänning med hennes namn på och Emmie i Katvig.)





Winnie ska ta ett kvällsdop med flytväst på. Helly hansen flytväst.



Söta syster yster å Lotta. (Lotta i Nextlevel.,tunika klänning..finns kvar på REA.)



Winnie i Hummel..Nyheter från Hummel kommer början nästa vecka.



Som ni ser hade vi en mysig kväll nere vid sjöboden,

Nu e det dax att sova..ögonen går i kors..Gonatt på er alla!!

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0