Mer NYHETER i butiken!!!

Gomorron!!

Ser ut som vädret fick sig en knäpp på näsan igår, för nu skiner solen igen. Ibland hjälper det allt att gnälla lite. Vikinga marknaden blev lyckad för oss trots vädret, alltid kul med lite extra folk på gatorna och i butikerna..Tyckte synd om dom som stod på utsidan och kämpade så inte deras tak skulle flyga iväg. Så är rätt nöjd att vi beslutade att strunta i det i år. 

Fick fixat en hel del i butiken så nu är det ändå mer NYHETER ute i butiken. Idag hänger Elisabet ut lite ytterplagg från Molo oxå..Så är ni sugna på det, gäller det att passa på då vi inte har så många i varje storlek. Har ju redan visat er modellerna och färgerna. Dom berömda lurvfleecarna har inte kommit än, vi väntar med spänning:-)



Som sagt..1augusti och man ska redan börja tänka på ytterplagg:-)..Vi kommer få massa didriksons, Molo har vi ju fått, Helly hansen snart på väg. (Liam, Leia och William i förra årets modeller och färger.)



(Winnie å Emmie i Molo och Lova i Helly hansen.)

Nu ska jag gå å väcka min lilla familj som fortfarande sover, och ja...vi är helt fel på det!! Måste snart börja få in lite tidiga läggningar innan dagis börjar näst nästa vecka...Semester i all ära men det ska inte bli helt fel att komma in i dom vanliga rutinerna igen..

Höres!! Ha det bäst!!

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0