NOVA STAR!!!

Heje, gokväll..

Sitter här vid datorn och stirrar rakt in i den..totalt nollad. Ändå har jag varit ledig idag så det borde finnas lite mer energi kvar att ta av..men icke som nicke.

Har ivarje fall haft en riktigt bra dag..tog det super lugnt på förmiddagen och sen drog vi ner till ankdammens lekplats och mötte Susanna och grabbarna..där var det fullt ös och när det var dax att fylla dom med ytterligare "energi" blev det restaurang gyllene M:et som fick vip-besök av familjerna taikons..ha ha fullt ös medvetslös:-)









Fullt ös som ni ser:-) (Emmie i Molo och Winnie i HH och Roxy.)

Sen tog Susanna med sig alla fyra barnen hem och jag drog till små tufft för att göra lite ärenden, b l a löste jag av mamsen lite då Linnèa ligger sjuk hemma..Krya på dig vännen!! Sen när vi kom hem var det som vanligt femtioelva barn på gården och full rulle..så vi fick släpa in dom på middag och nu är Ronnie och tar in Winnie. Emmie sover sen en timme tillbaka..

Längtar oxå efter kudden..P.S. Idag kom det något jätte kul till Små tufft...nämligen NOVA STAR!!! Yippi, I like..så mycket fint...ska försöka få upp det så fort som möjligt imorgon.



 

Bara ett litet axplock av det som kom idag...

Kram å gonatt alla fina / Annika♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0