Inköp..jobb..sova:-)

Gokväll!!

Japp, då var sommaren tillbax med besked..what`s happening?? Nu..när man helst av allt vill att hösten ska komma!! Känns hel skumt och ni tycker säkert att jag e helt knäpp, men just nu längtar jag faktiskt efter hösten, tända ljus, lite bra tv och kura ihop i soffan. Och givetvis få använda alla höstnyheter på barnen..

Idag fick vi hängt ut all Nova Star, imorgon fm hänger vi ut massa nytt Villervalla som kom idag.Ni förstår vad det ramlar in varor..efter jobbet åkte vi till Novhotell och köpte Metoo för sommaren -10..massa fint som vanligt och svårt att välja.Och det gick som vanlit sådär att hålla budget..Hmm



Erkänn stört cool jacka. Passar grymt bra till både pojk/flick..499:-


Älskar dessa mys brallorna!!!

Gonatt alla från en trött och urtråkig bloggare...

kram Annika♥ 

P.S Nu  håller vi tummarna för att resten av Molo kommer imorgon samt Didriksons..för jösses vad det frågas om det just nu:-)..trots sommar värmen vill folk gör klart vinter kittet så fort som möjligt!

Kommentarer
Postat av: Jessica Karlberg

Vilka storlekar finns nova jackorna i ??? Ronja har st 116 , men den såg ganska liten ut i storleken. Vad kostar dom fina nya Nova tröjorna?? Nu blir man sugen på att shoppa till barnen.



Kram Jessica

2009-08-21 @ 14:12:15
Postat av: Annika

Hej Jessica!!



Nova star jackorna går till 122cl och kostar 499:-.



T-shirtarna 175:- och den längre tunika/t-shirten som e på bilden 225:- och hoodarna ligger på 375:- eller 399:-. Kram på dig, hoppas allt e bra!/Annika

2009-08-21 @ 22:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0