Julafton...eöhh

Haloj..

Herregud vad jag har garvat...läs Elisabets inlägg nedan så får ni se vårat riktiga liv här på vesslegatan.ha ha ha

Helg,,sååå skönt den är helt klart välbehövlig,..ha ha det tar tydligen ett tag att komma ur semester lunket.



En glad Winnie i Metoo.

Idag har det varit å göra i butiken, har det inte varit kunder så har det ramlat in nyheter..vilket vi gillar skarpt, brukar skoja att det är som julafton när vi öppnar kartongerna och idag stämde det klockrent för både jag och Elisabet kollade på varandra som fågelholkar när vi packade upp vissa lådor..ha ha. Har vi beställt denna..ehhö nja...tydligen. Och idag var tvekan positiv ibland är den motsatt och då är det mindre kul...Men felköp gör man varje säsong, även om dom blir färre å färre genom åren...



Två av överaskningarna idag:-)..Fick t o m promenera hem med mig idag.. (Metoo.) 

Nu har Rita öppnat sin butik i Ljungkile, så kul. Antar att hon ligger pall hemma i soffan nu. Kommer ihåg hur det var..en rolig och tuff tid. Det tar allt ett tag innan man kommer in i allt var det innebär att driva ett företag, men minimode har funnits för ett antal års sedan så hon är ingen gröngöling i gemet direkt.. Så ett jätte Lycka till Rita:-)

Dax att fredags mysa..höres imorgon!!



Winnie dansar lite innan läggdax..i sitt nya nattlinne från Max colletion 149:-. Har även kommit pyjamasar med blixten på. Super coola:-)..



Låtsas sova i våran säng..hon e inte direkt svår att läsa..el?

Kram på er!

Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0