Dagis hämtning!!!

Heje!!♥

Då har man hämtat dom små liven på dagis, Emmie e super trött så hon fumlar runt här o snubblar på sina egna fötter. "Enveten" är bara förnamnet på den ungen, snacka om att hon vet vad hon vill. Dom säger det på dagis oxå, har hon bestämt sig för att inte sova så struntar hon blankt i det=)..o s v.  Emmie är inne i en extrem Pippi period, hon har pippi på loftet kan man säga. Så är man lite stressad på morgonen så lägger man fram ngn pippi tröja så går det av sig självt...Vi har ju dock inte pippi i butiken så nu har jag lurat i henne att villervalla loggan är herr Nilsson...o gissa vad?? Det funkar=).



Tycker nästan att man ser ut som en "galet" söt liten pippi i deras kläder. Bara Pippi tofsarna som fattas idag...det e oftast det första hon säger på morgonen.."idag Emmie pippi tofsar"...men idag var vi lite stressade på morgonen så det fick bli spänne!!

Bowling kalaset igår gick super bra, ett tips att anamma om man inte e sugen på att ha kalaset hemma. Först fick dom bowla en timme o sen var det hamburgare, paket öppning , glass och avslutningsvis godispåse.... Tycker bara synd om det stackars golvet , när dom hivar iväg kloten..ha ha. Insåg tidigt att Winnie brås på sin  mamma..hon var urkass, visade inget större intresse att vilja lära sig heller.

Winnie hade på sig en top o kjol från Me too...(Toppen kostar 179:- o Kjolen 249:- och finns i 2 färger).



   

Matildas turkosa klänning är oxå från Me too och är helt nyinkommen och finns även i rosa. Tänk att dom två har gått i samma föräldragrupp & träffats regelbundet i 5år..Och nu går dom på samma dagis o e polare!!



Här kramas Winnie o Meja från dagis..hon e så söt & charmig den lilla tjejen!!

Ha en bra em o kväll alla så höres vi i morgon♥

/Annika

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0