Redo för natten!



Det första Malcolm frågade idag när han vaknade var om snön var borta så han kunde åka inlines. Annars brukar väl dom flesta barn vara glada när det finns snö!?! Efter frukosten tog han på dom och sen hade han på sej dom i princip hela dan, med undantag när han var tvungen att gå in och äta. Man köper alldeles för mycket onödiga och dyra saker till sina barn, men det är väldigt kul när man köper nått som blir så använt och uppskattat som Malcolms inlines. Då är det värt varenda krona!

Morgonen började som vanligt med att Ofelia inte skulle byta natt blöjan, och inte ta på sej kläder. Men när jag då inte gjorde det utan struntade i henne och gick ner, då blev hon arg! När jag då försökte så ville hon inte igen...o så där höll vi på tills vi skulle gå ut. Så om det är någon som har bra förslag på hur man hanterar dessa envisa 2 åringar så skriv!!!
När vi väl kom ut (alla med kläder på) så var båda barnen som änglar. Dom lekte och hade kul hela dan (kan bero på att alla grann barn var ute oxå).
Men idag har vi verkligen varit ute hela dan, hela familjen. Helt underbart. Det där dåliga samvetet som man har haft hela vintern för att man är ute för lite med barnen och hellre sätter på en film till dom börjar så smått försvinna.
Det är så himmla skönt att ha en dag när man inte har några måsten och bara kan vara med barnen. Tyvärr har man inte så många sådana dagar. Det finns alltid en miljon saker som man MÅSTE göra innan man har tid att leka. När man väl har tid så är det sovdax! Tänk vad upptagna vi vuxna är.

På kortet har Malcolm på sej en av favoritpyjamasarna med Blixten. Den kommer från Max Collection. Jätte härligt med kortärmat och shorts nu när våren närmar sej.

Nu är det sovdax för mej. Imorgon halv 7 kommer byggarna och gjuter plattan för våran tillbyggnad. Så vi lär väl vara uppe med tuppen imorgon. Kul!

/Elisabet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0