Mina goingar.

 

Hejsan.
Här sitter mina goingar och myser i soffan. Dom sitter o väntar på hela släkten som ska komma på Ofelias 2 års kalas. (Tröjorna är vårnyheter och kommer från Molo och Quicksilver. ) Men nu sover dom båda gott i sina sängar.
Malcolm ville titta på melodifestivalen, men innan första låten var slut så bad han om att få gå o lägga sej, inte säjer man nej till det... Han var trött för han har varit ute hela dagen och skottat bort den sista snön så han kan åka inlines imorgon. Gissa om han var arg när det började snöa för några dagar sedan, då hade han precis fått sina nya inlines.
Ofelia som är 2 år har ett sånt j-la humör så jag blir tokig. Allt kan hon själv (tror hon), man får inte byta blöja, inta ta på kläder, inte hjälpa till med någonting. Efter en dag med hennes humör sover man gott. Men det går ju över, och för det mesta så är hon alldeles, alldeles underbar. Precis som en 2-åring ska vara!
Ha en bra natt.
Kram Elisabet

Kommentarer
Postat av: Lisa

ha ha, kan själv...det e härliga ord. Gud vilka fina tröjor. Har ni kvar dom i butiken?? Ska bli kul o följa eran blogg.

/Lisa

2009-03-15 @ 06:54:17
Postat av: Elisabet

Ja visst är det härligt när dom kan allt själva... Självklart finns tröjorna i butiken, dock finns inte riktigt alla storlekar kvar.

/Elisabet

2009-03-15 @ 08:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0