Molnig shopping dag!!


Gokväll alla!!

Klockan e 22.00 och termometern visar 20grader, och man tycker det e lite burrigt..ha ha. Snacka om att man hade vant sig vid den tropiska värmen..Har allt varit skönt med någon vilo dag från solen..men nu får den gärna komma tillbax:snart igen-)..



Huset..Måste ju bara visa huset där det bloggas från just nu och några veckor framåt:-)

Har haft en mysig dag med mamsen o tjejorna, Vädret har varit helt ok, varmt men med mycket moln...dock inget regn,peppa peppa. Vi har varit på stranden med en bad tokig Winnie..som är helt sjövild i vattnet, förra året vägrade hon bada i havet men i år...shit pommes frites. Så nu blir det simskola till hösten.Så kul!! Den andra fega krabaten vågar knappt stoppa tån i vattnet..ha ha men nu vet jag att det finns hopp för henne oxå..:-)



Kvällspromenix...vinbär till kvällsmat?? (I sina Pippi tröjor som dom älskar.)

Sen åkte vi till kungshamn en sväng..och där shoppa vi loss, snacka om att det blir dyrt när det är molningt..så solen kom snart tillbaka...!!!Min ekonomi ber dig:-)


Emmie i pyjamas från Disney.Kommer super fina nu till hösten, för er som har barn som gillar prinsessor och bilar:-)

Nu e det dax att gå o lägga sig, helt färdig. Man märker att havsluften tar på en. Ska på utflykt till Bohus-Malmön imorgon o hälsa på familjen Warper. Ska bli super mysigt!!! Emmie längtar järnet efter Ofelia, och Winnie efter Malcolm med för den delen.

Kram o gonatt på er!!

Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0