Gonatt..

Gonatt alla nattsuddare!!!

Hoppas ni har haft en bra solig dag,det har vi,åtminstonde halva.Jag ska hoppa i säng nu för att ladda inför ytterligare en solig dag imorgon..I hope!!! Konstigt vad man på något sätt hakar upp sig på detta väder...undra hur många gånger man snackar om väder o vind både här på bloggen och med grannar and u name it... Och e det en sak man inte kan påverka så e det just vädret så det är bara att ta vara på dagen och gilla läget helt enkelt. 

Efter en tur in till smögen och bryggan blev det en tur ner till stranden i daglig ordning, oavsett väder så vill Wimpen bada..Och så har vi  Emmie i vanlig ordning som väljer att vara morsk o ta av sig kläderna för att doppa stortån och sen fega ur. Mycket snack o liten verkstad på den ungen:-).



Panos emporio.. och till alla er som fortfarande inte fått köpt er ngt badplagg så e det fortf.40%. (Gäller ej Uv-dräkterna)

Sen stack Ronnie o Winnie på en liten cykeltur, skönt att skilja dom små liven åt ibland, blir lätt lite rastlösa fram emot eftermiddagen och då ska det pickas på varandra hela tiden..blir tokig, vilka små retstickor jag har..ha ha. Undra vem dom brås på??



Sen avslutades det med Lotta på Liseberg..:-). Winnie ville ju absolut inte missa Molly Sandèn. Här myser hon och Ronnie i soffan..



Gonatt alla!!

Höres imorgon. Kram på er / Annika♥

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jag tycker Ronnie passar bra på en damcykel =)

2009-07-18 @ 13:46:44
URL: http://http:nejaos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0