Ensam..:-)

Ni anar inte..snart åker jag hem för att tillbringa kvällen ENSAM..hur konstigt känns inte det..Ska på inköp tidigt imorgon bitti och tycker det e skönt att slippa gå upp med tuppen..men framför allt lyxigt att bara få vara lite själv. Kan inte minnas när jag sist sov helt själv hemma..



Molo tjejorna...blickar ut mot havet!!

Mexx är det som ska inhandlas imorgon, sen ska jag förbi butiken och lösa av Linnea så hon får gå iväg och ha en lång lunch..och sen bär det av mot Hunnebo igen. Det e så lyxigt att vara här så man vill knappt åka här ifrån...trodde nog inte att vi skulle ha våran semester bas här  men så blev det och vi trivs som fisken i vattnet...



Winnie vid sjöboden..(metoo klädd.)

Kommer rapport från butiken imorgon..ska b la hänga ut lite Molo nyheter...I like!!!  Så får vi se om det har kommit något annat kul. Är som julafton när dom nya höst nyheterna kommer, blir glad i hela kroppen:-)

Ha det härligt i värmen..känns nästan som åskvärme så hoppas att det inte kommer att regna på oss i eftermiddag.Nu kom Winnie o Ronnie från golfbanan..så dax att sluta.

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0