WOW!!

Säger bara WOW..vilken kollektion Molo hade idag..Såå fin, hoppas ni gillar den lika mycket som oss..känns lite långt tills nästa vår just nu dock men en försmak kommer redan i November. Men nu e det höst nyheterna vi fokuserar på och de är givetvis oxå helt underbara.Tror ni vi hållde budgeten...??? Knappast! Så det vill till att ni gillar den;-)..

Tog som vanligt sin tid så vi var inte hemma förrän på eftermiddagen..och gissa var jag hittade Emmie...?? Vid köksbordet hos fam.Warper. Ha ha dom måste tro att att vi inte ger ungen mat, men saken e det att vi har ett matvrak i familjen som äter i tid å otid:-) Och visst e det härligt med barn med aptit, Winnie äter bra men e grymt kräsen, Emmie äter allt hon.



Hängde lite på lekplatsen, och träffade grannen Ylva och lille Viktor..En nybliven ettåring med stapplande steg..Såå söt:-)



(Tröja från Metoo och shorts från Quiksilver.)





Äehh går sådär eller!! Hoppa då,vrålar Ofelia. och Emmie som knappt lättar från marken försöker.ha ha ( Emmie i Metoo shorts och Mexx tröja och Robert tyckte Ofelia skulle vara dagens stjärna..Molo.)

Nu e det läggdax..ska försöka komma iväg i tid imorgon.fm, dax att åka till Hunnebo en sväng igen och suga in det sista av semestern..Vi har en vecka till efter det men då e det modemässa i Köpenhamn några dagar och sen är det lite skönt att vara hemma lite oxå..och komma ur dom konstiga semestertiderna på barnen..Så dom e reda för dagis!!

Kram å gonatt

Annika♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

e d nått fel med stjärnor

2009-08-05 @ 22:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0