Utflykt till Warpers!

Hej alla glada!!

Idag har vi haft en kanon dag som började på Bohus-Malmön..Kul att träffa fam.Warper och hänga lite med dom, barnen var över lyckliga över att träffas.Robert fixade lunch åt oss och sen fikade vi och sen blev det en promenix ner till hamnen och bryggan.Såå mysigt!



Winnies outfit idag: Molo klänning och sitt nya Kitty halsband som hon fick när vi var i Kungshamn. Snart lär det finnas på Småtufft:-).

För er som är nya på bloggen så skriver vi  inte var dom har på sig under varje bild, då dom flesta kläderna har varit med ett antal gånger tidigare, så då får ni bara gå in i arkivet och titta tillbax på tidigare inlägg eller maila oss, så får ni svar¨på era frågor.[email protected] el, [email protected] .



En bild säger mer än 1000ord...haha en suddig sådan. Så här glada var dom när dom sågs dom små liven.



Lunch i solen..

När vi kom tillbax till hunnebo så ville Winnie bada..Så vi gick ner till stranden nedanför och badade lite. Det slutade med att Winnie tog av sig puffarna och ville testa att simma..gick jätte bra så nu får vi öva. Hon satt även på botten under vattnet och kokade "kaffe" så nu har hon ett märke ivarje fall..ha ha. Emmie gick i till knäna, så det tar sig:-).



Panos Emporio.



Landkrabban...alias "mesproppen olsson" (pippi tröja och Molo kjol.)

Fick dags rapport från söta Linnèa tidigare, och hon hade haft en bra dag idag, så tack alla köplystna kunder. det e tack vare er vi finns och överlever!!

Ha det bra och ta hand om er!!

Kramiz Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0