Spiderman på besök!!

Gokväll!!

One down one to go...Emmie har sten deckat men Winnie är fortfarande ute o springer med alla barnen på gården. Man har nästan inte hjärta att ropa in henne när man ser hur kul dom har. Men snart e det dax..det e ju trots allt två dagis dagar kvar..sen är det SOMMARLOV och SEMESTER...Yippi!! Och då e det helt OK att vara ute en lite längre stund på kvällskvisten.

Dagen har varit super duper..Fick besök av Susanna och två spiderman killar några timmar..super mysigt!! Dom badade och busade och sen var dom faktiskt inne o lekte. Helt okej tycker jag när det e så här varmt. Det e ju riktigt svalt inne om man jämför.



Anton och Casper in action!!

Eftersom vi kommer vara här lite då och då i sommar så köpte vi en liten pool att ha på altanen. Förra året hade vi en jätte stor men det känns onödigt och hålla på o fylla en pool på 1000liter varje gång vi kommer hem. Så Susanna brottades med barnen i denna lilla plask pöl..ha ha Men nog fick dom plats alltid:-)





Casper i bad shorts från Panos.



Anton i badshorrts från Diesel. NU:40%



Bläckis fick oxå hjälpa till och svalka oss i värmen.

Näe nu e det dax att ropa in Winnie så hon orkar upp imorgon. Jag brukar mestadels lämna dom vid 9-tiden så det e ju inte super tidigt men ändå.

Kram på er/ Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0