Maya,Karin och Linda på besök

 Haloj..

Åhh vilket trök väder...igår kom inte regnet förrän på kvällen dock men idag finns det inget stopp på det känns det som. Såå trist!! Blir så rastlös..

Igår fick vi besök av 3 av mina fina vänner Maya,Karin o Linda. Maya kom på på fm med barnen, då gick vi in till Hunnebo och åt lunch och glass..Winnie och Hugo lekte super bra så vi såg knappt röken av dom.



På väg in till Hunnebo på sparkarna..(Winnie i Metoo haremsbrallor,Peak tröja och Hugo i Mexx shorts och hood från Villervalla.)



Söta Oliver o Hugo och Winnie...

Sen när vi kom tillbaka till huset så kom Karin o Linda. Då gick vi ner och fångade krabbor och visade runt lite sen kom regnet..så det blev att äta grillat inomhus..



Fina Maya, Linda o Karin.



Det e kul o se hur vi vuxna engagerar oss och vill få upp dessa kryp i en hink för att efter sen stund släppa ut dom igen..ha ha. Vad gör man inte för barnen:-)



Hugo visar upp fångsten:-)...

Sen åkte Maya o barnen hem men Linda o Karin stannade över natten så det blev mycket babbel o garv..ha ha märks att det var längesen vi träffades nu. Vi hade det super mysigt!! Nu har dom åkt hem så nu e det slappa på programmet innan Ronnie kommer efter jobbet. Och hans SEMESTER börjar...!!!

Höres sen alla glada..

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0