Helhelg i Gbg.

Så är ytterligare en vecka slut. Tiden går så himla fort nu, så det hinner knappt bli måndag innan det är helg igen.
I lördags lämnade vi barnen till mamma och åkte in till gbg. Hela dan gick vi och shoppade och tittade i affärer. På kvällen gick vi ut och åt och sen gick vi på bio. Det var nästan 5 år sen vi var på bio, så det var dax nu. Det enda felet var att det hade blivit något fel med bokningen så vi fick inga biljetter till "Flickan som lekte med elden", utan fick ta den enda bion som det fanns platser kvar på. Det blev "Soraya M". Lite snopet, men vilken film. Hela bion satt och grät. Den handlade om en iransk kvinna som blev falskt anklagad för otrohet så hon blev stenad till döds. Man fick se steningen och det var ingen rolig syn. Det var en verklighets baserad film, vilket gjorde den ännu hemskare. Sen gick vi till hotellet och sov.
Det bästa med att sova på hotell är väl ändå frukosten. Så lyxigt att bara sitta där i lugn och ro utan barn.
Barnen hade haft det super bra och var väldigt nöjda, men trötta för dom vaknade lite tidigare + att klockan inte var vad den var igår...

Malcolm ligger i soffan och myser. Novastar byxor och Metoo tröja.

Även Ofelia var helt utslagen. Det konstiga är att både jag och Robert är helt slut, fast vi har sovit som grisar inatt. Nu ska jag ialla fall göra ett litet "plocka undan" ryck innan dat är sängen för mej. Vi hörs nästa gång.
Elisabet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0