Foto dag!!

Haloj!!!

Hoppas ni har haft en härlig onsdag och fått njuta av det vackra höstvädret!! Trots ledig dag har det som vanligt varit fullt ös..började med att jag fick ställa klockan då det var dax för gruppfoto på dagis på morgon kvisten..Typiskt när man e ledig,eller hur?? Så när båda avdelningarna var klara, åkte vi hem och fick celebert lunch besök av Lena och barnen. Sååå mysigt!! Det är så sällan vi hinner ses nu förtiden.



Söta Edvin och Lova och en "jag vill inte vara med på kort..försvinn mamma" Winnie:-) I lego branschen.

När dom åkte var det dax att bege sig ner till dagis och ta mer kort. Dax för deras enskilda och syskonkort. Speciellt system det där, men i år funkade det jätte bra då vi hade skrivit upp oss på en bestämd tid. Fick t o m välja ut dom kort jag gillade och så nu vet jag att dom blev super bra båda två:-)..Och där med några julklappar färdiga!!



Ofelia tog kort efter oss, hon blev oxå super söt på sitt kort. Här står dom nöjda utanför...(Winnie och Ofelia i jackor från Molo och Emmie i Diesel jacka. Ofelia har en söt stickad mössa från diesel.



Sen när vi kom hem skulle vi snabbt ta lite kort till webben...det gick sådär med 4 viljor.Kan ju hoppas att det blev något som funkar. Mutan var ett kinderägg..nä, vi är inte bättre en så. Så här nöjd och frusen ser stackars Emmie ut..ha ha (Molo fleece och Mexxjeans samt frithiof mössa)



Ofelia offrade allt under fotningen..se knäna..:-) Så hon var väl värd sitt ägg!! (Molo fleece,Molo kjol och Diesel strumbyxor, samt cool mössa från frithiof.)

Sen bar det av till dansen..ja jösses var det går i ett!!! Nu är det dax att fortsätta jobba på web-butiken.

Kram på er / Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0