Jul i Hunnebo!!!

Hej alla!!

Hoppas ni har haft en fantastisk jul helg med massa god mat och trevligt sällskap. Antar att det blev en å annan julklapp till er oxå eller till barnen om inte annat!! Har själv haft det super duper bra i Hunnebo, första julen där och förhoppningsvis inte den sista:-)...för shit va mysigt det var med den miljön i bakrunden samt en å annan frisk promenix längst bryggan.

På Julafton när vi gled upp fick vi den fantastiska nyheten att min kära bror Johan hade frågat om Emilies hand, så nu är dom förlovade..sååå kul!!Är så glad för deras skull!



Bror ch Emilie♥

Så det blev champagne när vi kom upp och sen åt vi och sen blev det givetvis Kalle i bakrunden..dagens barn e dock inte lika intresserade av trötta Kalle som man själv va,eller hur?? Inte mina ivarje fall dom satt mest och undrade när tomten skulle komma.. Och visst kom han tillslut..





Winnie hjälpte tomten att läsa på paketen. Emmie därimot gick fram och tog paketet och sprang järnet tillbax till mig.haha /Winnie i vårnytt från Mexx, röd/vit rutig blus.



Emmie i Mexx top och tröja och Metoo kjol.

Och som vanligt får barnen ett berg av klappar trots att man varje år bestämmer sig för att dra ner på det..Glada var dom, så sen var det bara att packa upp och montera:-)..Bror fick jobba hårt som vanligt:-)

Winnie fick ett coolt Barbie hus så hon var såå lycklig. Ett hus där det lät när man spolar, ringklocka, platt tv som kom upp ur en öppen spis..ja, inte klokt. Trodde aldrig vi skulle få hem det men skam den som ger sig!! Nu står den på plats.





Tingeling på språng!!

På juldagen kom min älskade syster yster med familj så det blev lite julfirande i dagarna två. Så det var mysigt att dra ut på det lite, ävan om det givetvis hade varit kul att vara alla på Julafton oxå. Men så e det ju, man kan ju inte dela på sig!



Syrran,Emmie,Winnie och Malin spelar lite innan julklapps utdelningen. Tjejorna har sina nya klänningar från Metoo(Vårnytt). Och Malin har Diesel top,så cool..finns på småtufft!!



Ingen tomte till utdelning nummer två, så Winnie var tomte nisse:-)



Ibland är kartongerna roligast...

Igår hade vi en slappar dag som heter duga, så skönt. Och idag e det väl bara att ge sig ut och åka lite pulka innan snön försvinner. För er som undrar om vi har någon mellandags REA så har vi väldigt lite i år, tidigare år har vi haft sånt som inte har gått något vidare under hösten men i år så har vi gjort lite fler rätt hör å häpna så vi väntar att REA det mesta tills januari.

Ha en riktigt bra dag alla!!!

Kram Annika♥


Kommentarer
Postat av: Emilie

Tack för en underbar jul!

2009-12-28 @ 12:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0