Bio och pulkarace...

Hola todos!!!

Vilken dag..en händelserik sådan!! Vi började dagen med att fara in till Gbg och kolla på Bio med tjejorna, eftersom det var Emmies första besök så valde vi en film som var lagom för henne så det blev Laban..Mindre kul för oss andra.. Winnie ville se Alvin och gänget 2 så det får hon och Ronnie göra nästa helg då jag och Emmie ska se på Pippi firar jul på Lisebergs teatern tillsammans med Elisabet och Ofelia.

När vi var på väg tillbax blev det ett lunch stopp i Kungälv och sen hem och på med vinter stassen för att ge sig ut i pulka backen. Mötte upp Anna m,barnen och hej va det gick!! Ella och Emmie åkte snowracer rätt in i en sop tunna..Jösses va jag skratta,såg så kul ut. Sen följde Tilda med hit och Anna fick svarte petter och fick med sig Emmie hem:-)..Men det hade gått bra!

Sen åkte jag ner till Småtufft och höll mamma sällskap sista timmen och fixade och trixade lite så det skulle bli lite REA på stället. Så nu har vi trollat fram en liten mellandags REA trots allt..Nästa vecka kör vi igång med den stora. Återkommer om när.

Nä, dax att varva ner..kanske en bra film vore på sin plats!!



Pyjamasar från Fixoni..

Kramelikram och gonatt

Annika♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0