Höst.

Nu känns det verkligen som om hösten har kommit på riktigt. Regn och rått. Det som är lite mysigt är att man får krypa upp i soffan och dricka te och titta på tv UTAN att ha dåligt samvete.
En annan bra sak är att det är mycket lättare att komma igång med träning på hösten. På våren och sommaren är man ute och njuter av vädret och då känner man verkligen inte för att åka och träna inomhus, men på hösten kan det vara lite mysigt.
Det blev inget Bohus-Malmön för oss denna helgen, men det blir nästa helg istället. Nu är den öppna spisen på plats och inkopplad och färdig att användas, så nu längtar vi...
Eftersom jag inte skrivit på ett tag kommer här en radda med kort.

Ofelia på väg till fotografen. Molo jacka och kjol, Diesel strumpbyxor och mössa.

Malcolm hittade ett par gamla glasögon som han spexade med. Metoo tröja och Villervalla byxor.

Ofelia hittade en pumpa mask som hon absolut skulle ha på hallowen, med den oranga Molo overallen såg hon ut som en pumpa.

Innan läggning idag blev det operation brotta ner pappa. Tröjor och tights från Molo, mysbyxor från Novastar, Kjol från villervalla.

Nu ska jag in i duschen och tvätta bort svetten efter ett spinningpass, sen blir det antagligen tv, eller sängen och en bok, har inte riktigt bestämt mej.
Ha en bra kväll. Elisabet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0