Torsdag

Haloj!!

Snön vräker ner och våren känns avlägsen!! Jag precis kommit hem från ett pass på gymet!! Känner mig oerhört stolt att jag äntligen har fått tummen ur och masat mig dit några gånger:-)..

Imorgon e det dax för gen repet på "mello"!! Winnie och hennes kompis Tilda fick det i julklapp!! Ni kan tro att dom är spända och ser fram emot detta..Dom har bestämt allt från outfit till hår uppsättning..haha. Dom har valt plagg som båda har så det kommer bli en fantastisk blandning!! Emmie och Ella e lyckliga för dom ska fredags mysa tillsammans..!!Så det kommer bli en händelserik dag för dom små imorgon!!

Fick ut all Nova star imorgon..så imorgon blir det att ta nya tag. Då det bara välde in varor i dag oxå..så Elisabet valde helt rätt vecka för semester..not!!Haha..det e så typiskt!! 



Ny Nova star mössa och T-shirt:-)

Nä dax att sova..lär bli en lång dag imorgon!!

Höres..Natti natti/ Annika♥ 


Kommentarer
Postat av: Marika

Halloj! Funderar på lördagsshopping hos dig... är Quiksilver uthängda i butiken - de rutiga shortsen med blå tröjor till? De såg så läckra ut!! Vad är det för priser på shorts, Tshirt och sweatshirten?

Husbygget går sakta framåt... deppar för tillfället över att alla tillval inte går att lösa, pengarna tar visst slut ibland ;) Syrran med familj kommer ikväll så det blir riktigt fredagsmys med tex mex och fika till Let´s dance. Ha det riktigt bra på genrepet det lät kul! Kramiz

2010-02-19 @ 15:36:27
URL: http://www.majalin.se
Postat av: Anonym

Heje Marika!!



Yes, Quiksilver är ute och det kommer snart lite mer. Shortsen ligger på 549:-, t-shirts från 199:- och hooden ligger på 599:- tror jag det var.



Hoppas ni hade en riktigt mysig taco kväll igår:-).

Så kanske vi ses idag!!Men antar att vädret sätter stopp för att ge sig ut idag..Blä vilket väder!!



Kramiz Annika

2010-02-20 @ 08:23:05
Postat av: Hanna

finns den nya nova star t-shirten till pijkar oxå? kostar?



sååå fina!!



kram kram

2010-02-20 @ 16:49:06
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Annika

Heje Hanna..vet inte varför ditt inlägg inte kommer upp..Men ja den t-shirten finns även till killar..149:- kostar den och är turkos med en liten cooling på!! Precis som din lille grabb:-)..



Kram Annika

2010-02-20 @ 22:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0