Nu släpper vi bomben...!!!

Snart händer det...

Snart får vi hyresgäster i våran butik!! Spännande eller hur?? Vi ska tillsammans med Sweet som ligger på västra gatan köra tillsammans inne i våran butiksyta. För er som inte vet vad Sweet är så är det en dam/ungdoms butik med massa fina och coola kläder!! Dom säljer b l a Desigual(samma som oss:-), Ed hardy, Vila mm. www.sweetstar.se . Dom har som sagt en butik i kungälv och en inne i Göteborg. Världens goaste tjejer så det känns super kul!!

Anledningen är många. Men framförallt så hinner vi inte med, butiken är snäppet för stor för oss, och nu när vi har valt att ge oss in i web världen som tar så mycket mer tid än vi kunnat ana så känns beslutet helt givet. Nu dras vi mellan båda sakerna och det känns som allt blir halv hjärtat då vi inte hänger med. Personal är oxå en fråga för oss båda parter, då vi kommer hjälpa och stötta upp varandra i vardagen samt semestertider mm..och så tjänar vi givetvis ekonomiskt på det då vi delar fasta kostnader samt hyra.

Så snart e det dax att renovera upp det till två butiker, och det lutar åt att det snart ska hända...vi återkommer när vi vet mer!! För givetvis ska vi fira detta med dunder å brak!!!

Ni är många som har trott att vi har en ny butik i sikte, har ju fått en del förfrågningar ang.tomma lokaler.men just nu fokuserar vi på detta och så får vi se vart framtiden leder oss... Och ni som är oroliga att vi ska ta bort märken..behöver inte oroa er, vi kommer ha samma sortiment som tidigare samt ligga på samma inköps peng:-)..

Ha en grymt bra kväll!!Och hoppas ni kommer trivas ännu mer hos oss snart. Då ni kan handla till er själva och barnen samtidigt:-) Lyxigt va??

Kram/Annika♥

Kommentarer
Postat av: W´s mamma...

Härligt! Då kommer man ju kunna handla till sig själv samtidigt som till sonen =)

2010-02-25 @ 10:25:04
Postat av: Marika

KUL!!! Det blir ju alldeles utmärkt med kläder till mor och dotter ;) Behöver du anställa någon så hör av dig...hi hi Jag älskar kläder som du säkert vet. Ha det gott!! Jag sitter här hemma och huttrar för värmepannan har gått sönder och jag väntar och väntar på service killarna.... dessutom håller jag på att bli insnöad. Vilken vinter! Kram kram :-P

2010-02-25 @ 13:50:43
URL: http://www.majalin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0