Söndag!

Hej hej alla!!

Har haft en tuff morgon med ett tråkigt besked..men nu känns det bättre och jag är back in track..!! Ska snart hem till Mamma och pappa en sväng och fika lite och kolla på nya köket och sen är det dax för Emmie att gå på kalas hos Ofelia..gissa om hon längtar:-)..

Igår var vi på middag hos Maya och Mattias tillsammans med Karin, Linda och Claes. Johan jobbade. Super mysigt som vanligt och barnen lekte kanon bra! Hugo och Oliver hade dock varit på kalas innan vi kom.så dom deckade tre timmar innan våra. Som passande nog hade fått sig en power nap på vägen dit! Men dom satt och kollade på film och skötte sig bra:-).



Hann ta detta kortet och sen dog batterierna..haha.. Winnie i ny top från Molo. Om ni undrar varför Oliver och Emmie hänger ut genom fönstret så står killarna ute i snön och grillar. Galet,ja vet!!! Men grymt gott!!

Imorgon är det studiedag så dagiset är stängt, så det blir att pussla lite på Småtufft. Men en halv dag kommer jag vara där!! På tisdag kommer dom coola jeansen från I dig denim!! Sååå kul!! Längtar...



Här är dom igen..



Coola harems byxor(Goa heter dom)..



Deras fina jeans klänning Sahara!!

Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0