Söndag 6/2

Heje!!

Vilken slappe helg...efter två intensiva dagar på mässan så var det välbehövligt med en spegelblank helg. Har dessutom två förkylda små troll här hemma varav den minsta med feber. Så det blir vab imorgon..som vanligt delar vi på dagen så jag kommer jobba em imorgon. Så hoppas vi ses:-)



Jeans jackan är populär till våren:-)..Denna snygga från Tumble & dry.

Mässan var som vanligt bra och det är alltid lika kul att komma dit och se alla fina höst kollektioner och mingla runt hos alla trevliga säljare och leverantörer. Tyvärr får man inte visa bilder på det som komma ska utan först när man har varan i sin hand..trist, för jag hade så gärna velat visa er en liten försmak på hösten. Mycket denim och givetvis en hel del färg..precis som det ska vara på barnkläder men oxå lite ljusa naturfina toner a la romantik:-) och army modet is back in town.

I mars får vi in super fina och riktigt prisvärda smycken från Miss Dee princess..Lite kul då Sweet har Miss Dee till vuxen.

  

Nu dax att äta kvällis och sen laddar vi för solsidan..!! Ha en fortsatt fin söndags kväll. Ska fota massa fint som kom i veckan när vi var borta och lägga ut imorgon!!



Nu längtar vi efter Nova stars nya vår kollektion....är lite försenat men ska vara i butiken runt februari lönen..och har vi tur lagom till barnbidraget:-)))). Det är så mycket fint!!! Längtar.....

Kram på er!!/Annika♥


Kommentarer
Postat av: W´s mamma...

Skriv gärna ett inlägg när Nova Star-kläderna kommer för de tar ju slut så snabbt... :)

2011-02-07 @ 15:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0