Söndags trött!

Haloj!!

Trött, tröttare, tröttast....det kostar att ligga på topp:-)). Har haft en super härlig helg med goda vänner i Hunnebo. Men när man inte ses så ofta så resulterar det såklart att man sitter å babblar långt in på småtimmarna. Såååå mysigt..men som sagt man får betala sitt pris!!! Barnen vaknade givetvis runt 8-bläcket och höll låda så det var omöjligt att somna om. Så snart dax att ...."zzzzzzzzzzzzzzzova" längtar!!

I torsdags fick jag och Elisabet ett ryck och började ändra om i butiken..Kan säga att vi tog ut svängarna och var lite wild & crazy..ha ha. Allt som oftast vill jag ha en symmetri och det ska vara jämt och hänger en på den sidan så ska det givetvis hänga en på andra osv. Men nu så har vi helt gått loss..Ska bli spännande å se om ni gillar det. Har hängt det mesta märkesvis och ingen symmetri:-)..Ska ta kort på nga väggar imorgon så ni ska få se.

I fredags fick vi massa nytt, från Molo, Bobux, Maximo,Tumble & dry och det vi hade beställt x-tra från Nova star.Så nyheter strömmar in vill jag lova...så hoppas på VÅR snart!!!!

Återkommer imorgon med bilder:-)




Molo SKORNA med dragkedjan vid sidan e på plats. 

 Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0