Söndag!!

Gomorron!!

I fredags kom äntligen fam.Warpers hem från fjällen. Emmie var överlycklig och lekte med Ofelia hela eftermiddagen..Sen kom Mormor och morfar och tog över staffetpinnen så jag och Ronnie kunde åka till våra vänner i Bollebygd och fira deras hemkomst. Hade det grymt trevligt och det var såå mysigt å träffa hela gänget igen.



Sen igår var det dax för den stora omtalade flytten. Så nu e vi sambos med SWEET!!! Ska bli riktigt kul att glida ner till jobbet på måndag. Många har undrat hur vi ska få plats, kan säga att vi har trollat med knäna och är grymt nöjda hur vi lyckades få in allt på våran sida:-)..Ska bli spännande å se vad ni tycker!!



Tina tapetserar...snyft,våran älskade logga försvinner!!!





Linn fixar med panelen och Elisabet och Robert jobbar med kassadisken..

Hade fixat barnvakt åt barnen en stund, Emmie följde med Ofelia och Malcolm till deras mormor..Hon tyckte det var super kul, så tack Margot!! Winnie var hos sin kompis Matilda några timmar( tusen tack A-S för hjälpen)..Så nu ska jag snart iväg till Ann-Sofie med barnen för att träffa några från våran gamla föräldragrupp och sen bär det av mot Småtufft igen för att fin lira lite och hjälpa Sweet över med alla deras kläder!!!

Ha en grymt bra dag, ser ut att bli en helt fantastisk sådan...

Kram Annika♥


Kommentarer
Postat av: W´s mamma...

D blir spännande å se...

2010-04-11 @ 11:15:47
Postat av: Marika

Ja, det är väl snart dags att ge sig ner till butiken och spana in resultatet ;) Är riktigt shoppingsugen... Kram

2010-04-13 @ 21:37:06
URL: http://www.majalin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0