Erbjudande....och mingel kväll!!

Gomorron!!

Hoppas ni hade en fin dag igår, vilket väder!! Hoppas det håller i sig länge länge....:-). Idag står det röja och kalas på programmet, så jag lär inte ha några större problem att hålla mig sysslosatt. Håller på att tömma kontoret för att göra plats för soffan på nedervåningen..får en ny på måndag så den gamla ska upp och så ska vi fixa ett tv rum åt barnen.



Denim tjejen..(Jeansjacka samt klänning från Diesel.)

Nu ska ni få veta en hemlis...På tisdag kommer kungälvs posten och i den har vi en kanon annons, som gäller t o m 1maj. 50% på alla Helly hansen produkter...Detta är ett grymt erbjudande som ni inte kan missa. Deras funktions jackor är grymma samt deras fleccar och överdragsbyxor.Så man kan säga att ni får tjuvstarta på måndag istället!!! Måste ju få lite x-tra förmåner när man läser denna blogg:-).



Ofelia i sin helly hansen jacka.



Vill oxå passa på att bjuda in er på en inpirationskväll och ett litet inflyttnings jippo på Småtufft/Sweet samt Jeanette&c:o. Vi kommer ha 20% i alla tre butikerna och bjuda på lite tilltugg. Så ni kan med andra ord handla allt från Smink,parfymer,hårvård till damkläder samt då givetvis barnkläder. Ingång från västra gatan genom Jeanettes och insläppet startar kl.18:30 och vi håller öppet till klockan 21.00. Välkomna!!

(Många frågade i fredags och igår om man får hänga undan eller om man får handla för 20% för att man inte kan på kvällen..Nej tyvärr. vi måste sätta en gräns och erbjudandet gäller endast mellan halv 7 och 9 på tisdag den 27:e april.)

Nä, dax att ta tag i dagen och börja jobba:-). Ha en trevlig dag!!! / Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0