Torsdag 6:e jan

Heje!!

Torsdag idag och trettondagen vilket betyder röd dag och stängt för butikerna här i Kungälv!! Men imorgon tar vi nya tag med REAN så då hoppas jag vi ses.

Nu börjar det allt ta på ledigheten, en klämdag imorgon för många sen är det back in buisness på måndag igen. Skolorna är dock stängda här så Winnie ska sova hos Mormor och Morfar på söndag. Men annars är det dax för ekorr hjulet att börja rulla igen. Skönt på ett sätt att komma igång med träningen och att vi går mot ljusare och varmare tider. För nu börjar man bli aningen trött på denna snö..!!!



Winnie utanför fönstret imorse:-)

Som vanligt i slutet av en säsong så har jag inte så mycket roliga kort att visa då det e samma paltor som e på every day. Så det ska bli riktigt kul att snart få visa upp en ny kollektion. Som vanligt får ni jätte gärna maila in bilder på era fina barn i "småtufft" outfits...!!! [email protected] .



Skrisko premiären ägde rum i dagarna:-)..Bambi på hal is!!!



Knatte,fnatte å tjatte:-)..vilar efter skridsko åkningen!

Elisabet har lovat att bli bättre på att blogga så jag hoppas vi snart får se hennes inlägg oxå...Nu e det dax att fixa å trixa lite..p g a en ihärdig skallebank som inte har velat ge med sig så har jag inte fått gjort så mycket här hemma. Men nu e det på tiden att städa bort julen. Igår städade vi bort Emmies nappar..eller rättare sagt skickade iväg dom sista till herr Nilsson och Pippi. Så nu e hon napp fri och det känns både bra men oxå jobbigt...har varit skönt i mellanåt att ta den där proppen och stoppa in i den lilla truten när det gnälls. Hon grät sig till sömns igår, hoppas det bli bättre ikväll..som sagt,tillfället blir aldrig det rätta!!! Så det e bara att köra på!! Trots att mitt mamma hjärta blöder när hon lägger huvudet på sne och ber så snällt!!!

Ha det bäst alla!!! Hoppas vi ses i butiken imorgon:-))))

Kram på er!!/Annika

Kommentarer
Postat av: W´s mamma...

Kommer ni sänka rean mer?

2011-01-07 @ 11:25:00
Postat av: Annika

Vi kommer sänka priserna sakta men säkert när vi känner att det stannar av samt när vissa produkter som inte går så bra trots rean står still..:-) så håll utkik!!!

2011-01-07 @ 17:20:29
Postat av: W´s mamma...

Ja då får man titta in nån dag igen :)

2011-01-09 @ 19:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0