Tisdag!

Hej på er!!

Full fart på jobbet nu..det märks att hösten är här!!Framför allt på morgon kvisten,brrrr va kallt det är!! Har haft ytterligare ett inköp idag inför våren/sommaren 2011. Kommer komma en hel del nya märken till våren, så kul!! Men nu är vi inne på hösten och givetvis fortsätter det att komma massa nytt och roligt nu oxå..!! Nyheter varje dag!!



Winnie i snygg klänning/tunika från Tumble & Dry och Metoo:s grymma tights som är lite tjockare med knappar ner till. Finns även i rosa och Lila. En favorit i repris:-).

På lördag är det barnens dag i kungälv med massa roliga aktiviteter. Så missa inte det. Vill oxå att ni bokar in 2:e oktober i kalendern då klocktornet kommer ha sin modevisning då kl.12 och 14. Ska bli grymt kul å se vilka av våra barn som får scen skräck:-)..Har även lånat in ett gäng ungar i olika åldrar så vi kan visa våran bredd. Modevisningen kommer vara gratis och äga rum borta vid blommorna och entren. Givetvis deltar dom flesta butikerna i gallerian. Ska bli så kul!!!Hoppas det blir lyckat!



Gonatt från oss. Emmie i nytt nattlinne som kom idag från fixoni med massa muffins på!! Mums...

Hörs imorgon!!

Kram på er/ Annika♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0