Hemma!!

Home sweet home:-)..

Efter 10 år var man tillbax på ön, dock inte i orange Ving uniform utan med sin familj och vi var den där "familjen" som man då för 10 år sedan fnissade åt..Ungar högt å lågt..-nej,kom nu..-akta så du inte kommer bort från oss,   -gå på bussen nu då..osv. Men var man inte visste då var hur fantastiskt det är att ha det där kaoset och hur mycket mer resan är värd när man har en familj att dela den med. Och när man ser deras tindrande ögon när dom ser..poolen,miniklubben,Lollo och Bernie m.m. så är det värt varenda penny!!



Bada har dom gjort för ett helt år:-)..Malcolm fångas i ett dyk:-)



Tjejorna med lite färg i truten:-)..I sina Desigual klänningar.



Lova och Winnie pratar med Bum bum innan showen.



Ofelia och Emmie tränar inför deras uppträdande på mini stars, Emmie ballade dock ur när det väl gällde och lämnade stackars Ofelia i sticket..men hon klarade det galant:-).



Väntar på sitt diplom dom ska få av Bernie.



Lova i Mexx klänning och Winnie i Nova star.



Winnie och Lova dansar till Timotei och låten kom. Var super duktiga.



Glada barn:-)..Hade vi att göra med hela veckan.

Som sagt, vi har haft en grym semester med fint väder och hopp å lek:-). Dock lite inslag av feber, men som tur va gick det snabbt över. Men nu e vi tillbax i Svedala och det är inte fy skam det heller. Borta bra men hemma bäst! Har sovit som prinessan på ärten i natt..Men snart får vi allt boka till nästa år, halva resan är verkligen att se fram emot resan man har bokat och det gör dom gråa dagarna lite lättare att hantera.



Det blev många kramar till Lollo & Bernie under veckan..

Nu e det dax att gå ner och äta frulle, barnen sov länge idag!!Så lyxigt.. Blir en dag i "tvätt"stugan kan man säga:-). Elisabet är i butiken och tar hand om er!! Ha det bäst! Elisabet lägger nog ut lite fler bilder sen ikväll..och jag kommer med fler oxå.

Kram på er / Annika♥






Kommentarer
Postat av: Sanna

Vilka härliga bilder! Tack så hemskt mycket för det fina tröstpriset som Wilhelm vann! :D

2010-06-09 @ 19:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0