Måndag!!

Måndag morgon, knallblå himmel och solen skiner..Men i skuggan är det riktigt kallt. Fick ett sms av Elisabet imorse där hon skrev..Vad ska du ha för jacka på barnen i dag?? Och till svar fick hon: Ingen aning, beslutsångest! Det blev tillslut skal jackan och en fleece under men hur länge klarar man sig på det? Läste i Gt i helgen (dock inget facit) att nu kommer kylan..Så gör er beredda!! Nu börjar det bli riktigt utplockat på ytterplaggen dessutom så vänta inte allt för länge!! Jag vet att många väntar på REAN, men vi ska ha is i magen i år och inte rea ytterplagg i januari då vi vet från tidigare år att folk har panik i feb, mars för det finns inte att få tag i något. Rear vi då så har vi inget att erbjuda våra kunder och det känns inte bra.

Dax att pimpa dom små liven med en go och varm fleece overall. Och ja, dom små klarar sig på en fleece hela vintern då dom ligger nerbäddade i en vagn eller i en baby björn där dom får kroppsvärme från oss. Får jätte många frågor från kunder: Men räcker denna verkligen hela vintern? den känns så tunn? mm. Jag har haft Molos fleece overall på mina tjejor och då har vi dessutom varit i fjällen i massa minus och aldrig har jag känt att dom har varit kalla.



Fleece overallerna vi har nu.. Villervalla,Molo samt Metoo.

Helgen har varit tipp topp. Lugn och skön och inte massa måsten. Givetvis har helgen kantats av massa kalas. Här är Winnie på väg till Fridas bowling kalas. I sin Desigual klänning och Metoo leggings.



Dax att göra en lista till våra prao elever. Malin är kvar även denna veckan och så har vi en ny tjej som heter Sara. Det värsta är att nu den andra veckan så blir det grymt svårt att hitta på arbets uppgifter så dom har att göra hela tiden.. Men men..dax att trolla med knäna:-)))

Ha en fantastisk vecka alla goa och glada!!!

Hörs snart igen!!! Kram Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0