Hej på er!!

Hallå där!!

Hoppas ni mår bra och att helgen har varit tipp topp. Vi mår bara bra och börjar äntligen komma tillbax till verkligheten med andra ord vardagen:-) Har varit en intensiv vecka med allt från jobb,träning,tvätt till adventsmys på dagis. Så nu e vi är back on track kan man säga!! Men vi längtar dock efter att få gå i flip flops igen:-)))



Missa inte hummel erbjudandet som kommer i veckan!! Avslöjar inte vilken lucka än,men det e nära:-)

Igår var vi på Julbord på hamnkrogen på Liseberg..helt fantastiskt julbord med allt man kan önska sig. Tänk er ett tradionellt julbord med allt plus sushi,lax i alla det former,räkor,skagenröra,musslor..u name it. Efterrätts bordet ska vi inte tala om..Mums vad mycket gott!!! Där efter styrde vi kosan mot Incontro. Så lite trött har man allt varit idag..Tjejorna sov hos Elisabet och Robert, tänk att ha sådana grannar och vänner som alltid ställer upp♥



Dagen har jag och Elisabet tillbringat på Småtufft. Var ganska lite folk i omlopp på stan idag men några passade allt på att inhandla sina julklappar i lugn och ro utan köer å stress. Känns lyxigt att få ge 100%:ig service.. Det vill man alltid men ibland är det svårt att klona sig, så vi gör allt vi kan för att ni ska trivas så bra som möjligt hos oss å få den hjälp ni önskar.

Nu e det dax att kolla på så mycket bättre på tv4play då jag missade gårdagens program samt reprisen då jag jobbade. Riktigt bra "feel good" program Ha det bäst!!Så hörs vi snart igen.

Massa kramar Annika♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0