Onsdag!!!

Haloj!!

Hoppas ni mår bra..idag snackar vi höst!! Mörkt och regnet öser ner. Ska snart ge oss iväg neråt landet och hoppas på bättre väder där. Dax för mässa i Köpenhamn imorgon, åker ner idag då vi ska upp med tuppen imorgon. Har massa inköp bokade men vi har oxå lagt lite extra tid för att kolla runt på nya märken. Spännande...och lika spännande är det att se våren 2011:s kollektioner i dom märkerna vi redan har. Rena julafton!!



Lite nytt från Desigual!!



Söt mjukis klänning som kom idag. Finns även i rosa.

Vi fyller butiken så fort vi bara kan, dimper ner varor varje dag.. Som ni såg på tidigare inlägg så har Molos ytterplagg kommit. Jackor,Overaller, både lurv och funktions fleecar..m.m Så tänk på att vara i god tid även om det känns konstigt att ställa om mentalt för höst och vinter. Didrikssons har inte kommit än men snart kommer även det.

Märken som vi kommer ha under hösten är: Tumble & Dry, Molo, Metoo, Diesel, Nova star, Villervalla, Hummel, Didrikssons, I dig denim, Desigual, Next level, Fixoni, Ticket 2 heaven, Nowa li, Checkmate, Shisser.

Ha det bäst!! Så hörs vi till helgen. Nästa vecka är det dax att börja mata in varor i nät shoppen samt få ut massa mer i butiken:-)..

Kram Annika<3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0