Lördag!!!

Hej där!!!!

Lördag och vädret e si sådär...perfekt för inne mys med andra ord och trökig städning in i mellan..Men men dom där "måste:na" kommer man inte ifrån. 

I torsdags fick vi ett ryck och gjorde om lite i butiken. Vi har haft det lite trångt samt rörigt på bebis..man hittar inte riktigt och det hänger ihop med 74-98 gruppen. Så nu har vi en egen liten baby hörna igen. Känns jätte bra!!

  

56-68cl och märkerna är som vi har just nu på baby är: Metoo, Claire, Nono, Villervalla, Hummel, Fixoni samt Molo. Sen har vi strumpor och gosedjur från Maximo och skinntofflor från Bobux.

Babyhörnan ligger nu bakom kassan där "stor" kille var förut..så det blev till att bygga om lite där oxå:-))





Kille 98-164cl. Alla märkena går dock inte till 164 utan bara till 140cl. På kille har vi nu följande märken: Tumble & Dry, Molo, Hummel, Metoo, Fransa, Nono, Nova star, Villervalla samt Quiksilver...

Många tycker att vi har så mycket mer på tjej än på kille...men budget mässigt ligger vi nästan lika. Vi säljer dock lite mer på tjej. På kille finns det inte så mycket "olika" plagg utan det är: byxa,t-shirt,tröja...medans på tjej finns det så mycket mer styles som t ex Klänning,kjol,tunika,top,tröja,leggings,byxa..så det ser nog mer ut än vad det är.

Nä..tillbax till verkligheten.. Dax att återgå till städningen.



Emmie poserar i dagens outfit..Oversize t-shirt från MOLO samt dock tights från samma märke.



Kram på er!!! Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0