Söndag eftermiddag!

Hej på er!!

Hoppas ni har haft en bra helg..!!Söndag eftermiddag, inte klokt va fort en helg går. Har precis rensat i förrådet bland barnens ytterplagg å skor. Och jag och Elisabet kan konstatera att vi  snart kan öppna en skoaffär med begagnade barnskor. Har jobbat mycket med blocket i helgen..men just vad det gäller barnkläder å skor så kanske det e bäst med tradera, eller?? Ngn som har ngn erfarenhet....???

På tal om något helt annat..vill slå ett slag för världens bästa överdrags byxor med förstärkning på knän å rumpa. En perfekt byxa nu i övergången:



Helly hansen.

Ett par fleece byxor är inte heller fel under t e x överdragsbyxorna eller regnstället innan man börjar med Thermobyxan.



Och för er som inte har laddat med ett par vantar till vintern..passa på, det är rykande åtgång.



På bilden: Didriksons vantar..finns även i andra färger samt till dom minsta med dragkedja i sidan. Och till dom största har vi handskar. Har även vantar och handskar från Molo.

Ja, då var det dax att få ungarna att runda av och städa ordning på sina rum och säga hej då till sina vänner och för min del att säga ajöken...hörs snart igen:-)

Avlutar med en underbar tröja från Metoo..stl.74-98


En riktig saga:-)..så söt.

Kraaaaam............


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0