Söndags fix..

Hej på er!!

Då har man haft ytterligare en kanon helg med fint väder och nu börjar jag nästan bli lite orolig att inte solen ska räcka fram hela vägen till semester veckorna:-)).men men vi lever i nuet och njuter medans vi kan. Tyvärr kommer alla måsten lite på efterkälke då man inte har lust att vara inne men som sagt vi lever i nuet eller hur??..vädret har ju en tendens att växla fort..

Vikinga marknaden i fredags blev bättre än vad vi hade hoppats på:-)..Sååå kul så tack alla!!! Imorgon är det måndag och då väntas nya varor från b l a Metoo. Fick lite badkläder förra veckan från dom på tjej..nu väntar vi bara på badshortsen till kille..så hoppas dom är med imorgon!

 

Idag har det varit kalas för hela slanten..Emmie har varit på 4-års kalas hos Ella och Winnie på 5-kamps kalas hos Alicia,Hannah,Albin,Pontus samt Albin.B. Fullt ös..



Haha...samma outfit utan att veta om det. Ofelia kom från landet och utan att dom visste om det så fick dom syn på varandra och brast ut i garv när dom hade prickat samma klänning från Fransa!!

Ha en fortsatt fin dag..!!! Kram Annika♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0