Höst/Vinter i butiken!!!

Hej på er!!

Onsdag å ledig och med det lite tid över för annat. Som vanligt så går vi för fullt just nu, alla inköp för våren 2012 håller vi på med samt fyller butiken med höst/vinter. Kändes lite små skumt igår när vi packade upp en pall med Didriksons å solen värmde från tak fönstret å kunderna kom in i shorts:-).. öhh overall ngn??? -nä men jag e ute efter en solhatt...okeeeej, vänta lite:-))

Men men vi vet att snart e hösten här..så inventera hemma å se vad som överlevt från förra året å vad som passar:-)).. och sen e det bra att kolla vad man e ute efter..Märke?Kvalitè?Färg?? och sen slå till!!!! Och tänk på att många gånger är det dyrt att köpa billigt..man kan ju givetvis ha världens tur men tänk på dom två senaste vintrarna. Vi hade hur många som helst som fick köpa en overall till då den första "billiga" inte höll måttet. Tänkvärt ivarje fall:-)



Ett gäng overaller..från Helly hansen(fattas rosa/lila randig, men den e på ingång), Molo och Didrikssons(fattas blå.) 80-140cl.



Till den lite mindre krabaten..från 74-92.



Jackor i alla det färger..Finns även från Metoo som är full funktion å Helly Hansen.
Ska fota mer...



Lite nytt från Fransa:-)



Härliga färger å mönster från desigual:-))



Lite dovare färger från Tumle & Dry och Nono.



Lite coola kill styles från Tumble & Dry å Nono.

Detta är bara ett litet axplock av allt som har landat hos oss. Ska bli ett nöje att visa er mer härliga styles..så håll koll på bloggen. Snart dax för mer bilder!!

Kram på er..ha en härlig dag!!!!

Annika & Elisabet




Kommentarer
Postat av: W´s mamma...

Har ni fått mössor? Jag e ute efter en lite tunnare å en till vintern...

2011-08-24 @ 17:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0