Fredag!!

Haloj alla semester diggare!!

Hoppas allt är tipp topp!! Här är det super och vi njuter verkligen av semestern. Bloggen glöms bort lite då vi har haft fullt med gäster vilket resulterar i sena kvällar och sovmorron varje dag:-). Barnen har inte vaknat innan 10 någon dag, helt otroligt!!

Idag är det knallblå himmel och sol..underbart<3..konstigt men vi har verkligen haft varannan dag väder. Så idag blir det pressa på bryggan som gäller. Söta Linn sköter Småtufft med bravur, det börjar ta rejält på Rean så snart åker jag och Elisabet ner för att mata in varor i datorn så vi får ut lite mer nyheter!!! Ska bli kul att få visa er lite nytt här på bloggen snart:-)...



Lova,Winnie,Emmie och Edvin in action. Som sagt så fick vi fin besök av fam,Hansson/Olsson i veckan och några andra vänner. Dom kom hit seglandes..så mysigt!! Idag åker dom till en ny destination. Och nytt besök väntas..:-)

Min syster med familj är oxå här så det är som sagt fullt ös. Tjejorna tycker det är super kul med sina kusiner och ser upp till dom och tycker det är super kul att få hänga med dom:-)..Och vilken semster det blir för oss oxå:-)



Här spelas det spel..

Nä dax att väcka barnen och ta tag i dagen. Vi hörs snart igen och nu blir det väl lite lugnare här så lite tätare mellan inläggen ska jag allt fixa;-)..

Kram Annika<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0